Wij &
de sociale media

wat zeggen jullie over ons

wat plaatsen wij op sociaal media....

Wat zeggen jullie op Google

google

Fantastisch brood, alleen je moet wel s'ochtends gaan, anders is er weinig keuze.

john 5 april 2022
google
Remco Groothuizen 30 maart 2022
google

Leuke plek, mooie winkel met een door kijk in de bakkerij waar je kan zien waar alles wordt gemaakt. Echt gaaf! Leuk dat je hier terecht kunt voor een drankje en dat je er wat bij kunt eten. Heel fijn concept, een bakkerij met winkel als leer-, werkplaats voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt. Stuk voor stuk lieve mensen die met een glimlach en doorzetten dus veel gedaan krijgen. TOP

Alies Heida 29 maart 2022
google
Meike Zwaan 29 maart 2022
google
George Panayides 28 januari 2022
google
Wouter Krop 9 januari 2022
google

Lekker

Berry De boer 12 september 2021
google

Gezelli en erg lekker en eerlijk gebak bij de koffie of thee.

google

Heerlijk brood en gebak

awijnhout 7 augustus 2021
google
Arno Booy 12 juni 2021
google
Jarno 3 juni 2021
google

Heerlijke producten, helaas gesloten door Covid 🙄

Nico Dekker 26 februari 2021

Laat ook jouw reactie achter op google

john
5 april 2022
Remco Groothuizen
30 maart 2022
Alies Heida
29 maart 2022
Meike Zwaan
29 maart 2022
George Panayides
28 januari 2022
Wouter Krop
9 januari 2022
Berry De boer
12 september 2021

Wat zeggen wij op Instagram en facebook

Noem hem ‘Classic-‘ noem hem ‘Kaas-‘ onze meest eenvoudige in zijn soort TOSTI.Gemaakt door de @detweedejeugd zij hebben een super tosti concept: elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Daarom hebben zij het hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen zij door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!Wij van Bakkerij Fermento leveren hun ons onverkochte desembrood, zij maken er de lekkerste tosti’s van. Wij verkopen deze tosti’s in onze lunchroom en op het terras. En ze zijn ook verkrijgbaar bij de Molens Fermento. Zo krijgt ons brood ook een tweede jeugd.Kijk op onze site voor meer informatie en meer lekkere producten. (Link in de bio)#bakkerijfermento #fermento #tweedejeugd #gewoonbijzonder #tosti #kaastosti #tweedeleven #duurzaam #tweedelevenvoorbrood #lunchtime #lunch
gewoon goedemorgen , met onze granola gepofte rijst, heerlijk geroosterd en grift in eigen bakkerij. 🧡 #gewoonbijzonder #gewoongoedemorgen #natuurlijkfermento #fermento #granola #gewoonlekker #biologischeingredienten
Als je bezig bent met een nieuwe webshop voor de bakkerij.. en we maken foto’s.. gaat er ook weleens iets mis.. 🥴 maar de stukjes smaken er niet minder lekker om 🥳 #webshop #bakkerijfermento #fermento #fermentomoment #beschuitjes #krakendvers #fermentonline #fermentonl #fotoshoot
Bananen koeken, nieuw in ons assortiment!
Een smaakvolle koek gemaakt van #biologischeingrediënten, de bananen nemen we af van onze #partners die deze overtollig hebben of te rijp vinden om te serveren aan cliënten, #duurzaam. Indien nodig zoeten wij het recept wat af met een beetje biologische #honing.Omdat we afhankelijk zijn van het overschot van bananen van onze partners is de voorraad van de bananen koeken niet groot, #opisop…Laat ze niet liggen als ze er zijn! Want ze zijn erg #lekker. Ze worden persoonlijk gemaakt door Sjoerd.#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeisonmooisteingrediënt #duurzaamheid #biologisch
Onze duurzame broodzak
gemaakt van prachtige Kitenge-stof met een bijzondere kunstof binnenzak. om je brood in te kunnen vriezen. Deze kennen jullie al! Maar nu hebben we ook een prachtige duurzame (boodschappen)tas gemaakt met dezelfde Kitenge-stof hgecombineerd met hergebruikte meel zakken van onze collega bakkerijen van Bake for Life in Uganda. exclusief bij ons verkrijgbaar voor € 14,50.
Beide zijn Direct Trade, de zak en tas zijn door Barbara en Justine in Uganda ontworpen en gemaakt door vrouwen in Kampala die hier een eerlijk loon voor krijgen.Misschien een goede tip voor moederdag?

je kan ons herkennen aan ons hart. het staat voor: Biologisch, Duurzaamheid, zorg voor mens, natuur en toekomst.

kortom een eerlijk product

Fermento️ 5 dagen geleden

Een brood #zolekker, #zobijzonder dat het alleen in het weekend verkrijgbaar is: #roggedesemfenegriekWil je zeker zijn dat je niet misgrijpt? Even bestellen voor vrijdag of zaterdag.. !tenminste twee dagen van te voren! want ons brood heeft tijd nodig om #gewoonbijzonder te zijn.https://www.fermento.nl/product/rogge-desem-fenegriek/#fermento #bakkerijfermento #desembrood #grootsinsmaak #alkmaarsmult #liefdeisonsmooisteingredient

Fermento️ 5 dagen geleden

Noem hem ‘Classic-‘ noem hem ‘Kaas-‘ onze meest eenvoudige in zijn soort TOSTI.Gemaakt door de @detweedejeugd, zij hebben een super tosti concept: elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Daarom hebben zij het hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen zij door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!Wij van Bakkerij Fermento leveren hun ons onverkochte desembrood, zij maken er de lekkerste tosti’s van. Wij verkopen deze tosti’s in onze lunchroom en op het terras. En ze zijn ook verkrijgbaar bij de Molens Fermento. Zo krijgt ons brood ook een tweede jeugd.Kijk op onze site voor meer informatie en meer lekkere producten. (Link in de bio)#bakkerijfermento #fermento #tweedejeugd #gewoonbijzonder #tosti #kaastosti #tweedeleven #duurzaam #tweedelevenvoorbrood #lunchtime #lunch

Fermento️ 1 week geleden

Er zijn veel nieuwe producten te bestellen via onze webwinkel, denk eens aan cranberry-, chocolade- of walnutcarrés ook heel lekker op het terras of om te delen op kantoor.https://www.fermento.nl/assortiment-compleet/#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeonsmooisteingredïent #cranberrycarré #chocoladecarré #walnutcarré #carré #taartengebak #bezorggemak

Fermento️ 3 weken geleden

Aardbeienschuitjes.. heel veel #aardbeienschuitjes met #banketbakkersroom en heerlijke #zomerkoninkjes.Het #noorwestziekenhuisalkmaar zorgt goed voor haar patiënten en wij maken ze graag.#gewoonbijzonder #fermento #bakkerijfermento #liefdeisonsmooisteingredient

Fermento️ 3 weken geleden

Ons noten-rozijnen desembrood nu ook verkrijgbaar in onze geheel vernieuwde webwinkel. Kom je kijken? https://www.fermento.nl #gewoonbijzonder #fermento #bakkerijfermento #nieuwewebsite #enthouisast

Fermento️ 1 maand geleden

gewoon goedemorgen , met onze granola gepofte rijst, heerlijk geroosterd en grift in eigen bakkerij. 🧡 #gewoonbijzonder #gewoongoedemorgen #natuurlijkfermento #fermento #granola #gewoonlekker #biologischeingredienten

Fermento️ 1 maand geleden

Als je bezig bent met een nieuwe webshop voor de bakkerij.. en we maken foto’s.. gaat er ook weleens iets mis.. 🥴 maar de stukjes smaken er niet minder lekker om 🥳#webshop #bakkerijfermento #fermento #fermentomoment #beschuitjes #krakendvers #fermentonline #fermentonl #fotoshoot

Fermento️ 1 maand geleden

Wat leuk dat de molens hier waren!

Fermento️ 2 maanden geleden

Bananen koeken, nieuw in ons assortiment! Een smaakvolle koek gemaakt van #biologischeingrediënten, de bananen nemen we af van onze #partners die deze overtollig hebben of te rijp vinden om te serveren aan cliënten, #duurzaam. Indien nodig zoeten wij het recept wat af met een beetje biologische #honing.Omdat we afhankelijk zijn van het overschot van bananen van onze partners is de voorraad van de bananen koeken niet groot, #opisop…Laat ze niet liggen als ze er zijn! Want ze zijn erg #lekker. Ze worden persoonlijk gemaakt door Sjoerd.#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeisonmooisteingrediënt #duurzaamheid #biologisch

Fermento️ 2 maanden geleden

Gisteren heeft Ton afscheid genomen van de bakkerij, hij is nu met welverdiend pensioen.Hij is in november 2001 bij de Raphaëlstichting begonnen op in de Lunchroom van Fermento op de laat. Heeft nog een jaar op de lindenlaan gewerkt en is toen weer teruggegaan naar de lunchroom. Hij heeft daarna nog ruim 5 jaar op het banket in de bakkerij van Fermento gewerkt.We wensen Ton veel gezondheid, rust en plezier met zijn gezin en van zijn kleinkinderen. Bovenal hopen wij dat hij lang van zijn pensioen mag genieten!(Foto’s: Margret Takken en Alies van Herp)

Fermento️ 2 maanden geleden

Bakker Sander, ‘s ochtends vaak heel vroeg op om het werk op te starten bij #bakkerijfermento. Een filmpje met een impressie van het maken van Rogge desem brood, #gewoonbijzonder #biologisch brood zoals van mag verwachten van #fermento met een beetje extra 🧡 van Sander. #liefdeonsmooisteingredïent

Fermento️ 2 maanden geleden

Gewoon bij de koffie of de thee, bijzonder vrolijk. Voor iedereen een vrolijk Pasen.#voorpasen #voorpaseninhuis #bakkerijfermento #fermento #eenbeetjeliefdealsmooisteingredient #gewoonbijzonder

Fermento️ 2 maanden geleden

Hop voor de lekkerste paaslekkernijen de komende dagen naar de Kennemerstraatweg 6, of langs Molens de Otter of het Roode hert.#bakkerijfermento #fermento #gewoonbijzonder #pasen2022 #bijzonderlekker #lunchbrunchbunch #eenbeetjeliefdealsmooisteingredient

Fermento️ 3 maanden geleden

Zoveel lekkers voor het paasontbijt, de brunch, lunch of bij de koffie on de thee. Wil je niet misgrijpen? Bestellen kan tot en met morgen en ophalen lekker op je gemak aanstaande zaterdag.https://bakkerijfermento.nl/ons-feestassortiment-pasen/#gewoonbijzonder #bakkerijfermento #fermento #pasen2022 #paseneenfeestje #eenbeetjeliefdealsmooisteingredient

Fermento️ 3 maanden geleden

Mensenwerk & dat doen we samen