Fantastisch brood, alleen je moet wel s'ochtends gaan, anders is er weinig keuze.
Leuke plek, mooie winkel met een door kijk in de bakkerij waar je kan zien waar alles wordt gemaakt. Echt gaaf! Leuk dat je hier terecht kunt voor een drankje en dat je er wat bij kunt eten. Heel fijn concept, een bakkerij met winkel als leer-, werkplaats voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt. Stuk voor stuk lieve mensen die met een glimlach en doorzetten dus veel gedaan krijgen. TOP
Gezelli en erg lekker en eerlijk gebak bij de koffie of thee.
Een brood #zolekker, #zobijzonder dat het alleen in het weekend verkrijgbaar is: #roggedesemfenegriek
Wil je zeker zijn dat je niet misgrijpt? Even bestellen voor vrijdag of zaterdag.. !tenminste twee dagen van te voren! want ons brood heeft tijd nodig om #gewoonbijzonder te zijn.
#fermento #bakkerijfermento #desembrood #grootsinsmaak #alkmaarsmult #liefdeisonsmooisteingredient
Noem hem ‘Classic-‘ noem hem ‘Kaas-‘ onze meest eenvoudige in zijn soort TOSTI.
Gemaakt door de @detweedejeugd zij hebben een super tosti concept: elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Daarom hebben zij het hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen zij door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!
Wij van Bakkerij Fermento leveren hun ons onverkochte desembrood, zij maken er de lekkerste tosti’s van. Wij verkopen deze tosti’s in onze lunchroom en op het terras. En ze zijn ook verkrijgbaar bij de Molens Fermento. Zo krijgt ons brood ook een tweede jeugd.
Kijk op onze site voor meer informatie en meer lekkere producten. (Link in de bio)
#bakkerijfermento #fermento #tweedejeugd #gewoonbijzonder #tosti #kaastosti #tweedeleven #duurzaam #tweedelevenvoorbrood #lunchtime #lunch
Er zijn veel nieuwe producten te bestellen via onze webwinkel, denk eens aan cranberry-, chocolade- of walnutcarrés ook heel lekker op het terras of om te delen op kantoor.
Link in de bio!
#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeonsmooisteingredïent #cranberrycarré #chocoladecarré #walnutcarré #carré #taartengebak #bezorggemak
Bananen koeken, nieuw in ons assortiment!
Een smaakvolle koek gemaakt van #biologischeingrediënten, de bananen nemen we af van onze #partners die deze overtollig hebben of te rijp vinden om te serveren aan cliënten, #duurzaam. Indien nodig zoeten wij het recept wat af met een beetje biologische #honing.
Omdat we afhankelijk zijn van het overschot van bananen van onze partners is de voorraad van de bananen koeken niet groot, #opisop…
Laat ze niet liggen als ze er zijn! Want ze zijn erg #lekker. Ze worden persoonlijk gemaakt door Sjoerd.
#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeisonmooisteingrediënt #duurzaamheid #biologisch
Onze duurzame broodzak
gemaakt van prachtige Kitenge-stof met een bijzondere kunstof binnenzak. om je brood in te kunnen vriezen. Deze kennen jullie al! Maar nu hebben we ook een prachtige duurzame (boodschappen)tas gemaakt met dezelfde Kitenge-stof hgecombineerd met hergebruikte meel zakken van onze collega bakkerijen van Bake for Life in Uganda. exclusief bij ons verkrijgbaar voor € 14,50.
Beide zijn Direct Trade, de zak en tas zijn door Barbara en Justine in Uganda ontworpen en gemaakt door vrouwen in Kampala die hier een eerlijk loon voor krijgen.
Misschien een goede tip voor moederdag?
Een brood #zolekker, #zobijzonder dat het alleen in het weekend verkrijgbaar is: #roggedesemfenegriekWil je zeker zijn dat je niet misgrijpt? Even bestellen voor vrijdag of zaterdag.. !tenminste twee dagen van te voren! want ons brood heeft tijd nodig om #gewoonbijzonder te zijn.https://www.fermento.nl/product/rogge-desem-fenegriek/#fermento #bakkerijfermento #desembrood #grootsinsmaak #alkmaarsmult #liefdeisonsmooisteingredient
Noem hem ‘Classic-‘ noem hem ‘Kaas-‘ onze meest eenvoudige in zijn soort TOSTI.Gemaakt door de @detweedejeugd, zij hebben een super tosti concept: elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Daarom hebben zij het hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen zij door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!Wij van Bakkerij Fermento leveren hun ons onverkochte desembrood, zij maken er de lekkerste tosti’s van. Wij verkopen deze tosti’s in onze lunchroom en op het terras. En ze zijn ook verkrijgbaar bij de Molens Fermento. Zo krijgt ons brood ook een tweede jeugd.Kijk op onze site voor meer informatie en meer lekkere producten. (Link in de bio)#bakkerijfermento #fermento #tweedejeugd #gewoonbijzonder #tosti #kaastosti #tweedeleven #duurzaam #tweedelevenvoorbrood #lunchtime #lunch
Er zijn veel nieuwe producten te bestellen via onze webwinkel, denk eens aan cranberry-, chocolade- of walnutcarrés ook heel lekker op het terras of om te delen op kantoor.https://www.fermento.nl/assortiment-compleet/#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeonsmooisteingredïent #cranberrycarré #chocoladecarré #walnutcarré #carré #taartengebak #bezorggemak
Als je bezig bent met een nieuwe webshop voor de bakkerij.. en we maken foto’s.. gaat er ook weleens iets mis.. 🥴 maar de stukjes smaken er niet minder lekker om 🥳#webshop #bakkerijfermento #fermento #fermentomoment #beschuitjes #krakendvers #fermentonline #fermentonl #fotoshoot
Bananen koeken, nieuw in ons assortiment! Een smaakvolle koek gemaakt van #biologischeingrediënten, de bananen nemen we af van onze #partners die deze overtollig hebben of te rijp vinden om te serveren aan cliënten, #duurzaam. Indien nodig zoeten wij het recept wat af met een beetje biologische #honing.Omdat we afhankelijk zijn van het overschot van bananen van onze partners is de voorraad van de bananen koeken niet groot, #opisop…Laat ze niet liggen als ze er zijn! Want ze zijn erg #lekker. Ze worden persoonlijk gemaakt door Sjoerd.#fermento #bakkerijfermento #gewoonbijzonder #liefdeisonmooisteingrediënt #duurzaamheid #biologisch
Gisteren heeft Ton afscheid genomen van de bakkerij, hij is nu met welverdiend pensioen.Hij is in november 2001 bij de Raphaëlstichting begonnen op in de Lunchroom van Fermento op de laat. Heeft nog een jaar op de lindenlaan gewerkt en is toen weer teruggegaan naar de lunchroom. Hij heeft daarna nog ruim 5 jaar op het banket in de bakkerij van Fermento gewerkt.We wensen Ton veel gezondheid, rust en plezier met zijn gezin en van zijn kleinkinderen. Bovenal hopen wij dat hij lang van zijn pensioen mag genieten!(Foto’s: Margret Takken en Alies van Herp)
Bakker Sander, ‘s ochtends vaak heel vroeg op om het werk op te starten bij #bakkerijfermento. Een filmpje met een impressie van het maken van Rogge desem brood, #gewoonbijzonder #biologisch brood zoals van mag verwachten van #fermento met een beetje extra 🧡 van Sander. #liefdeonsmooisteingredïent
Zoveel lekkers voor het paasontbijt, de brunch, lunch of bij de koffie on de thee. Wil je niet misgrijpen? Bestellen kan tot en met morgen en ophalen lekker op je gemak aanstaande zaterdag.https://bakkerijfermento.nl/ons-feestassortiment-pasen/#gewoonbijzonder #bakkerijfermento #fermento #pasen2022 #paseneenfeestje #eenbeetjeliefdealsmooisteingredient